Despre noi

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Selectați limba dvs.: Romanian Language Spanish Language German Language English Language

Care este misiunea noastră la Academia de Cursuri Online,
din cadrul companiei GURUCAD SRL - România?

La Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România, misiunea noastră este să ajutăm inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să dezvolte noi capabilități sau să le îmbunătățească pe cele existente prin intermediul cursurilor noastre online prezentate pe acest web-site, cursuri dezvoltate de specialiștii noștri care realizează cu succes de peste 18 ani proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Mercedes-Benz Group, Volkswagen, BMW și Audi, așadar practicieni și nu teoreticieni.


Ce ne recomandă pentru EXECUTAREA CU SUCCESS a acestei misiuni?

Peste 300 de proiecte realizate în cadrul companiilor GURUCAD GERMANY GmbH (înființată la data de 02. Aprilie 2008 în Hamburg, Germania) și GURUCAD SRL (înființată la data de 11. Octombrie 2011 în București, România) pentru industriile: Aerospațială, Auto, Robotică, precum și Automation, pentru corporațiile de vârf care domină aceste industrii, câteva exemple fiind: Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Mercedes-Benz Group, Volkswagen, BMW și Audi.

Proiectele realizate includ toate fazele de dezvoltare de produs: de la analiza cerințelor clientului, dezvoltarea primelor concepte, transformarea conceptelor în produs digital gata de fabricație prin efectuarea calculelor de analiză statică / dinamică, planificarea și realizarea testelor fizice pe prototipuri, întocmirea documentației de fabricație și instalare în avion / mașină / linie de fabricație automatizată, întocmirea documentației de certificare și acordarea suportului FAL pentru instalarea reperelor din componența avioanelor (componente de structură, sisteme, cabină și cargo).


Aici este o mică selecție a unora dintre proiectele noastre

Un mic extras, din cele 300 de proiecte realizate de noi până acum, este:
- Proiectarea bucătăriilor din interiorul avioanelor Airbus A350XWB-900 și A350XWB-1000 pentru QATAR, Singapore, Cathay Pacific, Lufthansa, Ethiopian Airlines și avioanele de test Airbus,
- Proiectarea dulapurilor și pereților despărțitori din interiorul avioanelor Airbus A350XWB-900 și A350XWB-1000 pentru QATAR, Singapore, Cathay Pacific Airlines și avioanele de test Airbus,
- Proiectarea de structură primară și secundară pentru avioanele Airbus A350XWB-900 și A350XWB-1000,
- Proiectarea modulelor de interior (bucătării, dulapuri, pereți despărțitori, tavan, dormitor, cameră de conferințe, Royal Desks...) pentru avioanele VVIP Boeing B747 și B767 pentru diferiți șefi de stat,
- Proiectarea ansamblelor de structură pentru conversia primului avion COMAC ARJ21-700 de la configurația de avion comercial la configurația de Business Jet,
- Proiectarea sistemului electric pentru tavanul unui întreg avion VVIP Boeing B787 pentru un șef de stat arab,
...
- Proiectarea de piese auto pentru caroserie, transmisii și motor pentru diferite modele de mașini (Mercedes-Benz Group, BMW, Volkswagen și Audi),
...
- Proiectarea de end-efectori pentru roboții KUKA și ABB pentru linii de fabricație și montaj utilizați în industria aerospațială și auto (Airbus A350XWB, Boeing B787, Mercedes-Benz Group, BMW, Volkswagen și Audi),
...


Ne concentrăm întotdeauna pe atingerea obiectivelor studenților noștri

"Foamea" noastră de cunoaștere, studiul continuu pentru îmbunătățirea performanțelor inginerești, păstrându-ne actualizați cu ultimele tehnologii de proiectare, ne permit să ajutăm clienții noștri să inoveze prin găsirea de noi metode de proiectare și îmbunătățire continuă a produselor.

Întotdeauna ne focusăm pe îndeplinirea obiectivelor cursanților noștri astfel încât, reușita lor profesională reprezintă țelul primordial al cursurilor noastre online. Prin sesiunile live de Q & A săptămânale și prin participarea în grupurile destinate doar cursanților noștri, ne asigurăm că fiecare cursant primește atenția necesară ca să își poată dezvolta capabilitățile aferente cursului respectiv.

Vom avea un mare interes să îi angajăm în propriile noastre companii pe cei mai buni cursanți sau să îi recomandăm clienților noștri de top. De aceea, puneți cât mai multă energie in cursurile noastre online, obțineți rezultate prin parcurgerea materialelor de curs, efectuarea testelor la fiecare modul și aveți șanse foarte mari de a finaliza cursul cu o ofertă de angajare fie din partea noastră sau a unuia dintre clienții noștri!


Descoperiți împreună cu noi procesele care funcționează cel mai bine pentru stilul dumneavoastră de lucru


Sistem de Management al Calității Certificat (QMS)

GURUCAD GERMANY GmbH are un sistem de management al calității certificat pentru industria aviatică și spațială în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 și EN 9100. Făcând clic pe imaginile de mai jos, puteți vedea certificatele sistemului de management al calității GURUCAD GERMANY GmbH emise de organismul de certificare al serviciului de management TÜV SÜD. GmbH:


Alăturați-vă cursurilor noastre online

Dacă sunteți hotărât să vă dezvoltați noi capabilități sau să le îmbunătățiți pe cele existente în inginerie și management de proiect, înscrieți-vă la cursurile noastre online prin accesarea butonului de mai jos.

Vedeți toate cursurile noastre online