Kc5c3p9rb5zjynczis6g

Curs online: Programarea macro-urilor pentru CATIA V5

Acest curs online de CATIA V5 Automation îi ajută pe studenți, ingineri și tehnicieni să devină specialiști în programarea macro-urilor pentru CATIA V5.

   Înscrieți-vă la acest curs!         NOU!  Plătiți în rate!     

Selectați limba dvs.: Romanian Language Spanish Language German Language English Language

Cum deveniți specialist în Programarea Macro-urilor pentru programul CATIA V5
în DOAR 5 săptămâni (200 de ore) de curs online

Acest curs online CATIA V5 Automation pentru Programarea Macro-urilor ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în programarea macro-urilor pentru CATIA V5 printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 16 ani de lucru cu macro-uri proprii și macro-uri dezvoltate de clienții noștri în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, așadar practicieni și nu teoreticieni.

În acest curs online, CATIA V5 Automation pentru Programarea Macro-urilor, veți învăta cum să creați macro-uri pentru următoarele module din CATIA V5: Infrastructure, Sketcher, Part Design, Generative Shape Design, Assembly Design și Drafting. Astfel veți putea automatiza task-uri repetitive atât pe partea de modelare 3D (piese și ansamble) cât și pe partea de desene 2D devenind un angajat cheie in departamentul de inginerie. Aceste noi capabilități vă vor permite să vă detașați substanțial de ceilalți colegi ai dumneavoastră realizând proiectele de inginerie într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Nivel:
Specialist Programare Macro-uri pentru programul CATIA V5

Durata cursului:
5 săptămâni (200 de ore), însă primiți 6 luni acces la acest curs 24/7

Scopul:
Succes profesional în corporații internaționale

Rezultatul cursului:
Dezvoltă capabilități cheie în programarea macro-urilor pentru CATIA V5

Formatul cursului:
Online în limba engleză (limba corporațiilor internaționale), accesibil de pe orice device

Numarul de cursanți:

Live Q & A Sessions (Întrebări și Răspunsuri):
2 ore saptămânale de Q & A în limba română, în care intrebările dvs. vor fi clarificate

Comunitate / grup aferent cursului studiat:
Acces la ultimele noutăți informaționale & experți prin participarea la discuții în cadrul grupului

Beneficii adiționale:
Deveniți un angajat cheie in departamentul de inginerie al unei corporații internationale și vă detașați substanțial de ceilalți colegi ai dvs. realizând proiectele de inginerie într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară

Diplomă:
Programator Macro-uri CATIA V5

Urmând cursul online, CATIA V5 Automation pentru Programarea Macro-urilor, veți obține următoarele beneficii:

Deveniți specialist in programarea macro-urilor pentru CATIA V5, nu doar un utilizator de CATIA V5:

Acest curs, CATIA V5 Automation pentru Programarea Macro-urilor, vă ghidează în procesul dvs. de dezvoltare a capabilităților necesare transformării într-un specialist în programarea macro-urilor în cadrul aplicației CATIA V5, utilizând metode și procese dovedite practic, de la începutul procesului de programare prin realizarea schemei bloc a macro-ului până la finalizarea macro-ului prin realizarea testelor funcționale și utilizarea efectivă in proiecte. Aceste metode și procese de programare a macro-urilor pentru programul CATIA V5 sunt elaborate de către experții din cadrul GURUCAD cu experiență de peste 16 ani de lucru cu macro-uri proprii și macro-uri dezvoltate de clienții noștri în proiecte pentru industriile Aerospațială, Auto, Robotică, Automation și nu numai;

Învățați să gândiți realizarea unui proiect la un nou nivel de calitate, eficienţă si timp de realizare, cu ajutorul macro-urilor pe care le veți programa veți elimina toate task-urile repetitive din proiect și totodată veți elimina posibilitatea de executare greșita a acestor task-uri repetitive. În procesul clasic în care un inginer execută aceste task-uri repetitive, datorită apariţiei stării de oboseală și distragerea atenţiei, intervin greșeli de diferite tipuri – utilizând macro-uri pentru executarea task-urilor repetitive se elimină complet aceste greșeli. Așadar workflow-ul proiectelor se va simplifica enorm si va arata ceva de genul: Task 1: Creare inputuri pentru Macro 1; Task 2: Rulare Macro 1 pentru realizarea primei etape a proiectului ...;

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 la un nivel superior, învățând să programați macro-uri pentru CATIA V5 veți învăța automat cum diferitele obiecte in CATIA V5 sunt interconectate si cum comunică intre ele. Aceste noi capabilități vă vor permite să desfășurați cu succes un job de Inginer Programator Macro-uri pentru programul CATIA V5 devenind un angajat cheie în toate fazele de realizare a unui proiect;

Veți învăța sa programați procese complete, nu doar funcții / comenzi. Acest curs vă va permite să învățați corect programarea macro-urilor pentru programul CATIA V5 și nu doar să cunoașteți programarea unor funcții ale programului.

Cursul este structurat metodic:

Cursul este structurat pe zile, așa că aveți posibilitatea să învățați zilnic, metodic, gradual și astfel să puteți observa progresul în dezvoltarea abilităților de programare a macro-urilor în aplicația CATIA V5.

Învățați programarea macro-urilor pe versiunea aplicației CATIA V5R29:

Mulți dintre ingineri lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5, deoarece majoritatea producătorilor, O.E.M-urile, lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5 (Airbus lucrează cu CATIA V5R21), BMW / Porsche lucrează cu CATIA V5R26 (2 versiuni înapoi) alte cursuri de pe piață se bazează pe versiunile CATIA care sunt folosite pentru studenți sau versiuni mai vechi ale Catia V5. Așadar, dvs. veți avea acces la programarea de macro-uri cu ultimele instrumente și funcții ale aplicației CATIA V5R29.

Învățați să lucrați cu metode avansate bazate pe procesul descris in acest curs:

Prin utilizarea macro-urilor, descoperiți noi metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de realizare a proiectelor (macro-uri care prin 3-4 click-uri înlocuiesc de la câteva minute pană la câteva zile de lucru).

Aplicabilitate imediată:

După finalizarea cursului aveți șansa să vă angajați ca inginer specializat in programarea macro-urilor pentru programul CATIA V5 într-o companie renumită la nivel internațional.

Învățați să programați un macro pentru CATIA V5 de-a lungul intregului proces, de la prima schema bloc a macro-ului până la lansarea macro-ului în producție (utilizarea efectivă in proiecte).

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.

Programa de curs:


  0. Introduction
Available in days
days after you enroll

Întrebări frecvente


Privind doar din punctul de vedere al cursului nostru online: Programarea macro-urilor pentru CATIA V5, am creat Academia de Cursuri Online în cadrul companiei GURUCAD SRL - România pentru că sunt puțini ingineri in România cunoscători ai programării macro-urilor pentru CATIA V5.

Prin participarea la cursul nostru online: Programarea macro-urilor pentru CATIA V5, Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL – România vă va învăța procesul complet de programare a macro-urilor pentru CATIA V5, de la prima schema bloc a macro-ului până la lansarea macro-ului în producție (utilizarea efectivă in proiecte). Deoarece acest curs acoperă crearea de macro-uri pentru următoarele module din CATIA V5: Infrastructure, Sketcher, Part Design, Generative Shape Design, Assembly Design și Drafting, veți putea automatiza task-uri repetitive atât pe partea de modelare 3D (piese și ansamble) cât și pe partea de desene 2D devenind un angajat cheie in departamentul de inginerie. Aceste noi capabilități vă vor permite să vă detașați substanțial de ceilalți colegi ai dumneavoastră realizând proiectele de inginerie într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Scopul pentru care exista Academia de Cursuri Online in cadrul companiei GURUCAD SRL - România, este de a ajuta inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Realizând cu succes de peste 16 ani proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, ne-am dezvoltat standarde foarte înalte în procesul de realizare a proiectelor de inginerie. Participând la cursurile noastre online vă veți dezvolta și dumneavoastră standarde asemănătoare.

Limita de 25 de cursanți pe grupă am impus-o deoarece oferim o atenție deosebită și un suport personalizat fiecărui cursant, asigurând condițiile propice ca fiecare cursant să finalizeze cu succes acest curs.

Pentru toate cursurile de formare online, GURUCAD va emite un certificat unic tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză, care va dovedi parcurgerea cursului online, prezentând abilitățile și competențele acumulate împreună cu punctajul de evaluare pentru fiecare pas de formare online.

Puteți folosi acest certificat ca o dovadă a faptului că ați participat la acest curs online și, de asemenea, pentru a arăta ce competențe au fost dobândite în acest curs online pentru angajatorul sau clientul dvs. actual sau potențial. Astfel, nu mai aveți nici o piedică pentru a aplica la jobul dorit în țara dorită. Deoarece GURUCAD este prezent atât în România (de 8 ani) cât și în Germania (de 11 ani), orice companie, din orice tară, va putea să ne contacteze și să primească confirmarea legată de validitatea certificatului dvs.

Pentru a finaliza cu succes acest curs online vizionați toate videoclipurile de formare online și lucrați toate materialele de instruire (exerciții și / sau chestionare) în ordinea corectă. De asemenea, timpul de finalizare este foarte important și va face parte din calculul punctajului de evaluare.

Vă promitem că vom face tot ce ne stă in putere să vă ajutăm să parcurgeți cu succes cursul si să deveniți specialiști în programarea macro-urilor pentru CATIA V5.

Întotdeauna ne focusăm pe îndeplinirea obiectivelor cursanților noștri astfel încât, reușita lor profesională reprezintă țelul primordial al cursurilor noastre online. Prin sesiunile live de Q & A săptămânale și prin participarea în grupurile destinate doar cursanților noștri, asigurăm că fiecare cursant primește atenția necesară ca să își poată dezvolta capabilitățile aferente cursului respectiv.

Totuși, pentru a obține progresul și rezultatele maxime, vă recomandăm să parcurgeți zilnic materialele de curs pentru a reuși să le terminați în cinci săptămâni și începând cu a șasea săptămână să începeți să puneți în aplicare conținutul cursului la actualul loc de muncă sau la un nou loc de muncă mai performant. Astfel vă rămâne timp suficient să reveniți la cursul nostru online ori de cate ori aveți nevoie în a vă clarifica problemele întâmpinate la locul de munca în proiectele realizate acolo.

Dacă nu vă sunt suficiente aceste 6 luni de acces la curs, puteți cere contra-cost o prelungire a acestei perioade de 6 luni cu numărul de luni dorit, contactați-ne pentru detalii pe adresa de email: [email protected].

Acest curs online conține următoarele elemente:
- cursul online propriu-zis în limba engleza in format video, pdf si pagini web pe platforma noastră de cursuri online unde învățați teoria cursului însa efectuați si exerciții pe baza celor învățate si parcurgeți teste grilă care vă vor măsura cunoștințele dobândite;
- posibilitatea să vă alăturați grupului Facebook aferent acestui curs, unde veți interacționa cu ceilalți participanți la curs in limba romana, dar mai ales cu specialiști din cadrul companiei noastre. Aici puteți pune întrebări si de asemenea răspunde la întrebările celorlalți participanți la curs;
- posibilitatea să participați la discuțiile live de Q & A săptămânale in limba romana prin intermediul Facebook. Acestea au o durata de 2 ore si reprezintă un suport suplimentar de curs, pentru a vă clarifica întrebările întâmpinate în parcurgerea cursului;
- suport în limba romana prin email [email protected] pe durata celor 6 luni, pentru a vă clarifica întrebările întâmpinate în parcurgerea cursului.

Platforma noastră de instruire online folosește limba engleză și, de asemenea, toate materialele de instruire online sunt în limba engleză.

În cei 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, proiecte de mare amploare lucrate pe 3 continente simultan, nu am întâlnit nici un proiect unde nu s-a folosit integral limba engleză ca limbă oficială de comunicare în proiect.

Scopul acestui curs este succesul profesional în corporații internaționale, dacă dvs. credeți că veți putea să lucrați în astfel de companii având doar cunoștințe de limba romană va trebui să căutați un alt curs care să meargă pe această ipoteză.

În timpul participării la acest curs online, vă vom evalua și înregistra progresul și vă vom contacta în fazele de stagnare sau regres în a vă ajuta să treceți peste aceste etape și să deveniți din nou motivat în a finaliza cursul.

De obicei răspundem tuturor întrebărilor în maximum 24 de ore (Luni – Vineri de la 9am la 5pm, orele României).

Acest curs NU conține o licență a programului CATIA V5. Aveți nevoie de cel puțin CATIA V5 Versiunea R21 pentru a putea utiliza fișierele CATIA V5 atașate în interiorul cursului.

Apăsați butonul Înscrieți-vă la acest curs! și veți fi direcționat la formularul de înscriere. Aici vă este prezentat cursul la care urmează să vă înscrieți împreună cu prețul cursului.

Va trebui să verificați aceste informații ca să vă asigurați că sunt corecte. Dacă acesta este cursul la care doriți să vă înscrieți, introduceți adresa dvs. de email, numele și prenumele dvs. și informațiile legate de cartea de credit a dvs.

Apăsând butonul Enroll in Course se va face plata. Odată ce plata ajunge în contul nostru, veți primi pe email informații suplimentare și factura cu mențiunea deja achitată.

Urmând cursul online, CATIA V5 Automation pentru Programarea Macro-urilor, veți obține următoarele avantaje:

Învățați să gândiți realizarea unui proiect la un nou nivel de calitate, eficienţă si timp de realizare, cu ajutorul macro-urilor pe care le veți programa veți elimina toate task-urile repetitive din proiect și totodată veți elimina posibilitatea de executare greșita a acestor task-uri repetitive. În procesul clasic în care un inginer execută aceste task-uri repetitive, datorită apariţiei stării de oboseală și distragerea atenţiei, intervin greșeli de diferite tipuri – utilizând macro-uri pentru executarea task-urilor repetitive se elimină complet aceste greșeli. Așadar workflow-ul proiectelor se va simplifica enorm si va arata ceva de genul: Task 1: Creare inputuri pentru Macro 1; Task 2: Rulare Macro 1 pentru realizarea primei etape a proiectului ...;

Învățați să programați un macro pentru CATIA V5 de-a lungul intregului proces, de la prima schema bloc a macro-ului până la lansarea macro-ului în producție (utilizarea efectivă in proiecte);

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 la un nivel superior, învățând să programați macro-uri pentru CATIA V5 veți învăța automat cum diferitele obiecte in CATIA V5 sunt interconectate si cum comunică intre ele. Aceste noi capabilități vă vor permite să desfășurați cu succes un job de Inginer Programator Macro-uri pentru programul CATIA V5 devenind un angajat cheie în toate fazele de realizare a unui proiect;

Prin utilizarea macro-urilor, descoperiți noi metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de realizare a proiectelor (macro-uri care prin 3-4 click-uri înlocuiesc de la câteva minute pană la câteva zile de lucru);

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe masură.

PRO

Ideal pentru cei care doresc să învețe programarea macro-urilor pentru CATIA V5 printr-un proces complet la un nivel avansat și să obțină cunoștințe suplimentare prin interacțiuni live cu instructorii noștri pe durata celor 2 ore de sesiuni Q & A live săptămânale (ingineri și tehnicieni care doresc rezultate RAPID)


Plată integrală:
2.150 €


Plată în rate:
6 rate a câte 375 €/lună


destinat DOAR persoanelor fizice;

formatul cursului: Online în limba engleză (limba corporațiilor internaționale), accesibil de pe orice device;

include 6 luni de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 6 luni de acces;

suport în limba română prin 2 ore saptămânale de Q & A (Întrebări și Răspunsuri), în care întrebările dvs. vor fi clarificate, pe durata celor 6 luni de acces;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs !

   Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți în euro, integral sau în rate)

Testați și convingeți-vă de rezultate!


Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor achitați!

Aveți la dispoziție 14 zile, de la începerea cursului, să testați acest curs online pe platforma noastră de curs. Dacă simțiți că, din orice motiv, acest curs online nu vi se potrivește, vă vom returna banii achitați. Această garanție nu are litere mici sau condiții ascunse.

Instructorul dumneavoastră:


SC GURUCAD SRL
SC GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online, din cadrul companiei GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Peste 260 de proiecte realizate în cadrul companiilor GURUCAD GERMANY GmbH (înființată la data de 02. Aprilie 2008 în Hamburg, Germania) și GURUCAD SRL (înființată la data de 11. Octombrie 2011 în București, România) pentru industriile: Aerospațială, Auto, Robotică, precum și Automation, pentru corporațiile de vârf care domină aceste industrii, câteva exemple fiind: Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi.


X