CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic Curs Online

Cum deveniți specialist în Proiectarea Mecanică folosind programul CATIA V5 în DOAR 4 săptămâni de curs online

Înscrieți-vă acum

Selectați limba dvs.: Romanian Language Spanish Language German Language English Language

Acest curs online ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5

Acest curs online, CATIA V5 Proiectare Mecanică, are la bază modulele Infrastructure, Sketcher, Part Design, Assembly Design și Drafting din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D, cât și cea de 2D, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor mecanice printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Mercedes-Benz Group, Volkswagen, BMW și Audi, așadar practicieni și nu teoreticieni.

Nivel:
Specialist CATIA V5 Proiectare Mecanică

Durata cursului:
4 săptămâni, însă primiți 1, 3 sau 6 luni acces la acest curs 24/7, în funcție de tariful pe care îl alegeți

Scopul:
Succes profesional în corporații internaționale

Rezultatul cursului:
Dezvoltă capabilități cheie în proiectarea mecanică folosind programul CATIA V5

Formatul cursului:
Online în limba engleză (limba tuturor corporațiilor internaționale), accesibil de pe orice device

Conținutul cursului:
Peste 480 de pagini de teorie în format video și 89 exerciții în format pdf și o parte din ele în format video

Întrebări și Răspunsuri:
Suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 3 sau 6 luni de acces, în funcție de tariful pe care îl alegeți

Comunitate / grup doar pentru participanții la acest curs:
Acces la cele mai recente informații, știri și experți prin participarea la discuțiile grupului

Beneficii adiționale:
Deveniți foarte motivat și gata să ieșiți din multime și să obțineți un job într-o corporație internatională

Certificat (Diplomă):
CATIA V5 Proiectant Mecanic

Opiniile absolvenţilor noștri

Testimonial de la D-nul Quy-Tuan Nguyen, Leonberg, Germania, a studiat CATIA V5 la Universitatea de Științe Aplicate din Hamburg, Germania (Inginerie Mecanică - concepție și proiectare). În prezent, este angajat ca inginer în industria auto în sudul Germaniei.

În general, ați pregătit foarte bine cursul.

Ca inginer mecanic cu cunoștințe anterioare în proiectarea cu CATIA V5, acest curs m-a ajutat să îmi amintesc foarte bine cum funcționează programul.

În timpul cursului au existat comenzi din CATIA V5 care erau complet noi pentru mine. În același timp, am întâlnit comenzi familiare însă pe care am învățat să le execut printr-o altă metodă.

De asemenea, procesul de proiectare este foarte științific.

Mulțumesc mult Smiley

D-nul Quy-Tuan Nguyen, în prezent angajat ca inginer în industria auto în sudul Germaniei

Profilul D-nul Quy-Tuan Nguyen pe

Opiniile absolvenţilor noștri

Testimonial de la D-nul Eusebie Gherasim, Suceava, România.

Absolvind Facultatea de Mecatronică, Mecanică și Management cu specializarea în Mecatronică, la USV, Suceava în anul 2018 și împrietenindu-mă cu programul Inventor Autodesk, doresc să urmez o carieră de proiectare mecanică în străinătate. CATIA V5 este programul cel mai folosit de firmele mari din domeniu, de aceea am ales să mă specializez în acest program. Momentan lucrez în alt domeniu în Belgia și am zilnic la dispoziție foarte puțin timp.

Din aceste considerente am decis să mă înscriu la cursul online, CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic.

Cursul este împărțit pe module, se începe cu elementele de bază ale programului CATIA V5: pornirea / oprirea programului, setările interfeței, comenzile folosite de celelalte module ale programului … și se continuă cu realizarea de piese 3D, ansamble 3D și sub-ansamble 3D pentru ca în final, să realizăm desenele 2D de execuție și de asamblare. Prin urmare, în acest curs, lucrăm un proiect cap-coadă: de la realizarea modelelor 3D ale pieselor și ansamblelor până la realizarea desenelor 2D de fabricație ale pieselor și ale ansamblelor. Exact etapele pe care un proiectant mecanic le realizează în CATIA V5 într-un proiect real.

Recomand acest curs tuturor celor care doresc să învețe proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5 printr-un proces de învățare clar bazat pe un proiect realizat cap-coadă!

D-nul Eusebie Gherasim, inginer specializat în Mecatronică

Profilul D-nul Mr. Eusebie Gherasim pe

Opiniile cursanţilor noștri

Testimonial de la D-nul Gabriel Bogdan Astefanei, angajat la BMW Group în München, Germania, dânsul dorește să avanseze la BMW Group în funcția de Proiectant Mecanic CATIA V5 (CATIA V5 Konstrukteur).

Stimată Firmă GURUCAD,

încă de la început țin să precizez: cursul dumneavoastră este perfect gândit și structurat, astfel încât și cei fără nici o idee de CATIA pot învăța!

Făcând o asemănare, cursul este gândit, ca și clasele 1 – 4, unde efectiv, începi cu abecedarul și ajungi, prin învățare, să scrii, citești, calculezi dar și să dobândești cunoștințe generale!

O altă chestie benefică este că iți dă prilejul de a-ți îmbunătăți limba engleză!

Motivele înscrierii în cursul dumneavoastră online: CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic, au fost că am avut posibilitatea de a mă alătura unei echipe ce lucrează cu nume mari din domeniul construcției de mașini, flexibilitatea cursului (și aici vorbesc doar din punct de vedere al timpului) și seriozitatea și promptitudinea răspunsului la solicitările mele!

Zona din care provin este Romania dar, de 10 ani locuiesc in Germania! Deci putem spune Germania!

Mulțumiri pentru suport tehnic,

Cu respect,
Gabriel Bogdan Astefanei
Mainaustr. 2, 81243 München
[email protected]
0049 173 775 1730
BMW Group

Beneficiile dumneavoastră după finalizarea cu succes a acestui curs online CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic:

Deveniți specialist, nu doar un utilizator de CATIA V5:

Acest curs, CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică, vă ghidează în procesul dvs. de dezvoltare a capabilităților necesare transformării într-un specialist în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare pentru fabricarea lor în cadrul aplicației CATIA V5, utilizând metode și procese dovedite practic, de la începutul procesului de proiectare prin realizarea primelor concepte până la finalizarea produsului și lansarea lui în producție. Aceste metode și procese de proiectare sunt elaborate de către experții din cadrul GURUCAD cu experiență de peste ani în industriile Aerospațială, Auto, Robotică, Automation și nu numai;

Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru Proiectarea Mecanică la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectare mecanică;

Veți învăța procese, nu doar funcții / comenzi. Acest curs vă va permite să învățați corect aplicația Catia V5 și nu doar să cunoașteți câteva funcții ale programului.

Cursul este structurat metodic:

Cursul este structurat pe zile, așa că aveți posibilitatea să învățați zilnic, metodic, gradual și astfel să puteți observa progresul în dezvoltarea abilităților de Proiectare Mecanică în aplicația CATIA V5.

Învățați proiectare mecanică pe versiunea R29 a aplicației CATIA V5:

Mulți dintre inginerii de proiectare mecanică lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5, deoarece majoritatea producătorilor, O.E.M-urile, lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5: Airbus lucrează cu CATIA V5R27 (2 versiuni înapoi), BMW, Volkswagen și Audi lucrează cu CATIA V5R29, Jaguar lucrează cu CATIA V5R26 (3 versiuni înapoi)... Alte cursuri de pe piață se bazează pe versiunile CATIA care sunt folosite pentru studenți sau versiuni mai vechi ale Catia V5. Așadar, dvs. veți avea acces la ultimele instrumente și funcții ale aplicației CATIA V5R29.

Învățați să lucrați cu metode avansate bazate pe procesul descris în acest curs:

Descoperiți metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de proiectare (metode care prin 3-4 click-uri înlocuiesc jumătate de oră sau chiar o oră de lucru).

Aplicabilitate imediată:

După finalizarea cursului aveți șansa să vă angajați ca inginer în proiectare mecanică într-o companie renumită la nivel internațional.

Învățați să proiectați un produs de-a lungul întregului proces, de la primul concept până la lansarea produsului în producție.

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.

Programa de Curs Online:

Modulul 1: Infrastructure

În acest prim modul de curs vă construiți fundația în utilizarea programului CATIA V5 la nivelul necesar pentru a lucra în proiecte pentru corporații internaționale.

De la pornirea și închiderea programului CATIA V5 până la configurarea corectă și învățarea tuturor comenzilor de bază pentru a putea lucra corect un proiect complet folosind programul CATIA V5.

Pentru a realiza acest lucru, v-am pregătit 480 de pagini de teorie, în limba engleză, prezentate în format video și 25 de exerciții explicate pas cu pas, de asemenea în limba engleză, în format video și pdf, astfel veți construi o fundație puternică, care este indispensabilă pentru următoarele module de curs și pentru cariera dvs. de succes ca Proiectant Mecanic CATIA V5.

Modulul 2: Sketcher

În acest al doilea modul de curs creați schițe corecte folosind programul CATIA V5, de la schițe foarte simple până la schițe foarte complexe.

Stăpânirea creării corecte a schițelor este extrem de importantă. Acest lucru vă va permite ulterior, să creați rapid și corect modele 3D, deoarece 99,99% din modelele 3D sunt create pe baza uneia sau mai multor schițe.

V-am pregătit 11 exerciții explicate pas cu pas, în limba engleză, în format pdf și unele dintre ele în format video și 7 exerciții de evaluare, de asemenea în limba engleză, în format pdf, astfel veți stăpâni realizarea de schițe corecte folosind programul CATIA V5.

Modulul 3: Part Design

În acest al treilea modul de curs, începeți să lucrați la un proiect complet, de la început până la sfârșit, folosind aceleași metode de lucru și reguli de proiectare în CATIA V5 care sunt utilizate de corporațiile internaționale.

La sfârșitul acestui modul de curs, veți avea deja create modelele 3D pentru 16 piese folosind programul CATIA V5 pentru proiectul nostru prezentat în acest curs. Pentru a realiza acest lucru, v-am pregătit 16 exerciții explicate pas cu pas, în limba engleză, în format pdf și unele dintre ele în format video.

Modulul 4: Assembly Design

În acest al patrulea modul de curs, veți continua să lucrați la proiectul nostru prezentat în acest curs prin realizarea modelelor 3D pentru 7 ansamble folosind programul CATIA V5.

Pentru a realiza acest lucru, v-am pregătit 7 exerciții explicate pas cu pas, în limba engleză, în format pdf și unele dintre ele în format video.

Modulul 5: Drafting

În acest al cincilea modul de curs, veți continua să lucrați la proiectul nostru prezentat în acest curs prin realizarea celor 16 desene 2D de execuție pentru cele 16 piese și a celor 7 desene 2D de asamblare pentru cele 7 ansamble folosind programul CATIA V5.

Pentru a realiza acest lucru, v-am pregătit 23 de exerciții explicate pas cu pas, în limba engleză, în format pdf și unele dintre ele în format video, astfel veți realiza corect cele 16 desene 2D de execuție și cele 7 desene 2D de asamblare în CATIA V5.

Curs finalizat cu succes

Acum ați finalizat cu succes acest curs și totodată, proiectul nostru prezentat în acest curs. Din acest moment puteți să aplicați pentru job-uri în calitate de Specialist CATIA V5 Proiectare Mecanică, care vă va permite să lucrați în proiecte pentru corporații internaționale.

Pentru a vă îmbunătăți aplicația dvs. pentru job-uri, vă vom trimite un certificat unic, tradus în 5 limbi: română, engleză, franceză, spaniolă și germană, care vă va oferi avantajul de a fi invitat rapid la un interviu personal.

Beneficiile dumneavoastră cheie după finalizarea cu succes a acestui curs online CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic:

Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru Proiectarea Mecanică la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectare mecanică;

Învățați să lucrați în modulele avansate ale aplicației CATIA V5 bazat pe procesul descris în acest curs;

Descoperiți metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de proiectare (metode care prin 3-4 click-uri înlocuiesc jumătate de oră sau chiar o oră de lucru);

Învățați să proiectați un produs de-a lungul intregului proces, de la primul concept până la lansarea produsului în producție;

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.

Basic 1
(1 lună access)

Ideal pentru cei care au zilnic, 4 - 8 ore disponibile pentru a învăța intensiv proiectarea mecanică ((studenți, masteranzi, doctoranzi, șomeri)


Plată integrală:
999 €


destinat DOAR persoanelor fizice;

formatul cursului: Online în limba engleză (limba tuturor corporațiilor internaționale) accesibil de pe orice device;

include 1 lună de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata de 1 lună de acces;

include 480 de pagini de teorie în format video;

include cele 89 de exerciții (25 exerciții Infrastructure, 18 exerciții Sketcher, 16 exerciții Part Design, 7 exerciții Assembly Design, 23 exerciții Drafting), acestea vor fi efectuate și verificate individual de către dumneavoastră;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs
!

Înscrieți-vă și începeți să învățați >>>

Basic 3
(3 luni access)

Ideal pentru cei care au zilnic, 2 - 4 ore disponibile pentru a învăța intensiv proiectarea mecanică
(studenți, masteranzi, doctoranzi, șomeri, angajați part-time)
(PACHETUL PREFERAT)


Plată integrală:
1.299 €


Plată în rate:
3 rate a câte 479 €/lună


destinat DOAR persoanelor fizice;

formatul cursului: Online în limba engleză (limba tuturor corporațiilor internaționale) accesibil de pe orice device;

include 3 luni de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 3 luni de acces;

include 480 de pagini de teorie în format video;

include cele 89 de exerciții (25 exerciții Infrastructure, 18 exerciții Sketcher, 16 exerciții Part Design, 7 exerciții Assembly Design, 23 exerciții Drafting), acestea vor fi efectuate și verificate individual de către dumneavoastră;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs !

Înscrieți-vă și începeți să învățați >>>

Basic 6
(6 luni access)

Ideal pentru cei care au zilnic, 1 - 2 ore disponibile pentru a învăța proiectarea mecanică (angajați full-time, PFA, proprietari de firme …)


Plată integrală:
1.599 €


Plată în rate:
6 rate a câte 289 €/lună


destinat DOAR persoanelor fizice;

formatul cursului: Online în limba engleză (limba tuturor corporațiilor internaționale) accesibil de pe orice device;

include 6 luni de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 6 luni de acces;

include 480 de pagini de teorie în format video;

include cele 89 de exerciții (25 exerciții Infrastructure, 18 exerciții Sketcher, 16 exerciții Part Design, 7 exerciții Assembly Design, 23 exerciții Drafting), acestea vor fi efectuate și verificate individual de către dumneavoastră;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs !

Înscrieți-vă și începeți să învățați >>>

Testați și convingeți-vă de rezultate!


Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor achitați!

Aveți la dispoziție 14 zile, de la începerea cursului, să testați acest curs online pe platforma noastră de curs. Dacă simțiți că, din orice motiv, acest curs online nu vi se potrivește, vă vom returna banii achitați. Această garanție nu are litere mici sau condiții ascunse.

Instructorul dumneavoastră:


SC GURUCAD SRL
SC GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Peste 300 de proiecte realizate în cadrul companiilor GURUCAD GERMANY GmbH (înființată la data de 02. Aprilie 2008 în Hamburg, Germania) și GURUCAD SRL (înființată la data de 11. Octombrie 2011 în București, România) pentru industriile: Aerospațială, Auto, Robotică, precum și Automation, pentru corporațiile de vârf care domină aceste industrii, câteva exemple fiind: Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Mercedes-Benz Group, Volkswagen, BMW și Audi.

Compania GURUCAD GERMANY GmbH are un sistem de management al calității certificat pentru industria aerospațială conform standardelor de calitate ISO 9001 și EN 9100. Dând clic pe imaginile de mai jos, puteți vedea certificatele sistemului de management al calității ale companiei GURUCAD GERMANY GmbH emise de TÜV SÜD Management Service GmbH:


Întrebări frecvente


Privind doar din punctul de vedere al cursului nostru online: CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic, am creat Academia de Cursuri Online in cadrul companiei GURUCAD SRL - România pentru că am avut surpriza nefericită că ne soseau la interviu ingineri (mulți cu peste 5 ani de experiență in lucrul cu CATIA V5 ca ingineri proiectanți, majoritatea chiar absolvenți ai altor cursuri de CATIA V5 fie in cadrul facultății sau in diferite companii), care nu reușeau să termine testul nostru de CATIA V5 în timpul acordat, fără a mai vorbi de faptul că cei mai mulți dintre aceștia știau doar funcțiile din CATIA V5 însă nu știau cum sa folosească aceste funcții într-un proces complet care să le permită crearea unei piese de la prima schiță pană la piesa finală gata de fabricație.

Prin participarea la cursul nostru online: CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic, Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL – România vă va învăța procesul de proiectare mecanică prin intermediul programului CATIA V5, nu doar funcțiile / comenzile din cadrul acestui program. Acest curs vă va învăța să utilizați programul CATIA V5 pentru proiectarea mecanică la nivelul necesar în a desfășura cu succes un job de inginer în proiectare mecanică într-o companie renumită la nivel internațional.

Scopul pentru care exista Academia de Cursuri Online in cadrul companiei GURUCAD SRL - România, este de a ajuta inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Realizând cu succes de peste ani proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Mercedes-Benz Group, Volkswagen, BMW și Audi, ne-am dezvoltat standarde foarte înalte în procesul de realizare a proiectelor de inginerie. Participând la cursurile noastre online vă veți dezvolta și dumneavoastră standarde asemănătoare.

Durata cursului este de 4 săptămâni (160 de ore), însă primiți 1, 3 sau 6 luni acces la acest curs, 24 ore pe zi, 7 zile din 7, în funcție de tariful pe care îl alegeți. Tariful Basic 1 include 1 lună de acces la acest curs online, Tariful Basic 3 include 3 luni de acces la acest curs online și Tariful Basic 6 include 6 luni de acces la acest curs online.

Limita de 25 de cursanți pe grupă am impus-o deoarece oferim o atenție deosebită și un suport personalizat fiecărui cursant, asigurând condițiile propice ca fiecare cursant să finalizeze cu succes acest curs.

Pentru toate cursurile de formare online, GURUCAD va emite un certificat unic tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză, care va dovedi parcurgerea cursului online.

Puteți folosi acest certificat ca o dovadă a faptului că ați participat la acest curs online și, de asemenea, pentru a arăta ce competențe au fost dobândite în acest curs online pentru angajatorul sau clientul dvs. actual sau potențial. Astfel, nu mai aveți nici o piedică pentru a aplica la jobul dorit în țara dorită. Deoarece GURUCAD este prezent atât în România (de 11 ani) cât și în Germania (de 14 ani), orice companie, din orice tară, va putea să ne contacteze și să primească confirmarea legată de validitatea certificatului dumneavoastră.

Pentru a finaliza cu succes acest curs online vizionați toate videoclipurile de formare online și lucrați toate materialele de instruire în ordinea corectă.

Vă promitem că vom face tot ce ne stă în putere să vă ajutăm să parcurgeți cu succes cursul și să deveniți specialiști în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea acestora.

Întotdeauna ne focusăm pe îndeplinirea obiectivelor cursanților noștri astfel încât, reușita lor profesională reprezintă țelul primordial al cursurilor noastre online. Prin suportul în limba română pe email și prin participarea în grupurile Facebook destinate doar cursanților noștri, asigurăm că fiecare cursant primește atenția necesară ca să își poată dezvolta capabilitățile aferente cursului respectiv.

Durata cursului este de 4 săptămâni (160 de ore), însă primiți 1, 3 sau 6 luni acces la acest curs, 24 ore pe zi, 7 zile din 7, în funcție de tariful pe care îl alegeți. Tariful Basic 1 include 1 lună de acces la acest curs online, Tariful Basic 3 include 3 luni de acces la acest curs online și Tariful Basic 6 include 6 luni de acces la acest curs online.

Puteți accesa cursul nostru online de pe toate dispozitivele pe care le dețineți (PC, laptop, tabletă, telefon mobil).

Totuși, pentru a obține progresul și rezultatele maxime, vă recomandăm să parcurgeți zilnic materialele de curs pentru a reuși să le terminați în patru săptămâni și începând cu a cincea săptămână să începeți să puneți în aplicare conținutul cursului la actualul loc de muncă sau la un nou loc de muncă mai performant. Astfel vă rămâne timp suficient să reveniți la cursul nostru online ori de cate ori aveți nevoie în a vă clarifica întrebările întâmpinate la locul de muncă, în proiectele realizate acolo.

Dacă nu vă sunt suficiente aceste 1, 3 sau 6 luni de acces la curs, puteți cere contra-cost o prelungire a acestei perioade cu încă 1, 3 sau 6 luni, contactați-ne pentru detalii pe adresa de email: [email protected].

Acest curs online conține următoarele componente:
- cursul online propriu-zis în limba engleza în format video, pdf si pagini web pe platforma noastră de cursuri online unde învățați teoria cursului însă efectuați si exerciții pe baza celor învățate (peste 480 de pagini de teorie în format video și 89 exerciții, cu peste 1800 de pagini în format pdf și o parte din ele în format video);
- posibilitatea să vă alăturați grupului Facebook aferent acestui curs, unde veți interacționa cu ceilalți participanți la curs în limba română, dar mai ales cu specialiști din cadrul companiei noastre. Aici puteți pune întrebări și de asemenea răspunde la întrebările celorlalți participanți la curs;
- suport în limba română prin email [email protected] pe durata celor 1, 3 sau 6 luni de acces, pentru a vă clarifica întrebările întâmpinate în parcurgerea cursului.

Platforma noastră de instruire online folosește limba engleză și de asemenea, toate materialele de instruire online sunt în limba engleză.

În cei ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Mercedes-Benz Group, Volkswagen, BMW și Audi, proiecte de mare amploare lucrate pe 3 continente simultan, nu am întâlnit nici un proiect unde nu s-a folosit integral limba engleză ca limbă oficială de comunicare în proiect.

Scopul acestui curs este succesul profesional în corporații internaționale, dacă dvs. credeți că veți putea să lucrați în astfel de companii având doar cunoștințe de limba romană va trebui să căutați un alt curs care să meargă pe această ipoteză.

În timpul participării la acest curs online, vă vom verifica progresul în parcurgerea materialelor de curs și vă vom contacta în fazele de stagnare în a vă ajuta să treceți peste aceste etape și să deveniți din nou motivat în a finaliza cursul cu succes.

De obicei răspundem tuturor întrebărilor în maximum 24 de ore (Luni – Vineri de la 9 am la 5 pm, orele României).

Acest curs nu conține o licență a programului CATIA V5. Aveți nevoie de cel puțin CATIA V5 Versiunea R21 pentru a putea utiliza fișierele CATIA V5 atașate în interiorul cursului.

Pe această pagină vă puteți înscrie la acest curs:
- prin plata în euro, integrală sau în rate,
- prin plata integrală în lei prin transfer bancar.

Dacă optați pentru plata în euro, integrală sau în rate, vă rugăm să folosiți următorii pași pentru a vă înscrie la acest curs:
- Apăsați butonul ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM (plătiți în euro, integral sau în rate) și veți fi direcționat la formularul de înscriere. Aici vă este prezentat cursul la care urmează să vă înscrieți împreună cu prețul cursului, în ambele variante: plată integrală sau în rate,
- Alegeți tipul plății, integrală sau în rate, introduceți numele și prenumele dvs., adresa dvs. de email, adresa fizică a dumneavoastră (această adresă va apărea pe factură), numărul de telefon și selectați modalitatea de plată: PayPal sau carte de credit.
- Apăsând butonul Order Now veți fi direcționat spre pașii necesari să efectuați plata în funcție modalitatea de plată pe care ați ales-o. Odată ce plata se va efectua cu succes, veți primi pe email informații suplimentare. Factura, cu mențiunea deja achitată, vă va fi trimisă de reseller-ul nostru: CopeCart GmbH, Ufnaustraße 10, 10553 Berlin, Germania, deoarece folosim platforma dânșilor de plată (platforma copecart).

Dacă optați pentru plata în lei prin transfer bancar, vă rugăm să folosiți următorii pași pentru a vă înscrie la acest curs:
- Apăsați butonul ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM (plătiți integral în Lei prin transfer bancar) și veți fi direcționat la o nouă pagină cu instrucțiuni despre contul nostru bancar în care va trebui să efectuați transferul bancar. Tot pe această nouă pagină sunt si pașii pe care trebuie să îi urmați ca să ne informați că ați efectuat plata pentru acest curs prin transfer bancar în contul nostru. Odată ce plata ajunge în contul nostru, veți primi pe email informații suplimentare. Factura, cu mențiunea deja achitată, vă va fi trimisă de firma noastră GURUCAD SRL, Bulevardul Pipera Nr. 1-IA, Corp A, Etajul 8, 077190 Voluntari, Ilfov, România.

Vă așteptam cu drag la curs și ne va face mare plăcere să lucrăm cu dumneavoastră și să vă ajutăm să vă specializați în proiectarea mecanică folosind programul CATIA V5!