Curs Online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice.

   Înscrieți-vă la acest curs!         NOU!  Plătiți în rate!     

 

Curs Online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice.

   Înscrieți-vă la acest curs!         NOU!  Plătiți în rate!     

 

Curs Online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice.

   Înscrieți-vă la acest curs!         NOU!  Plătiți în rate!     

 

Curs Online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice.

   Înscrieți-vă la acest curs!         NOU!  Plătiți în rate!     

Cum deveniți specialist în Proiectarea Mecanică folosind programul CATIA V5
în DOAR 4 săptămâni (160 de ore) de curs online

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică are la bază modulele Infrastructure, Sketcher, Part Design, Assembly Design și Drafting din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D, cât și cea de 2D, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor mecanice printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, așadar practicieni și nu teoreticieni.

Nivel:
Specialist Proiectant Mecanic CATIA V5

Durata cursului:
4 săptămâni (160 de ore), însă primiți 3 sau 6 luni acces la acest curs 24/7, în funcție de tariful pe care îl alegeți

Scopul:
Succes profesional în corporații internaționale

Rezultatul cursului:
Dezvoltă capabilități cheie în proiectarea mecanică

Formatul cursului:
Online în limba engleză (limba corporațiilor internaționale), accesibil de pe orice device

Conținutul cursului:
Peste 480 de pagini de teorie în format video și 89 exerciții în format pdf și o parte din ele în format video

Live Q & A Sessions (Întrebări și Răspunsuri):
2 ore saptămânale de Q & A în limba română, în care întrebările dvs. vor fi clarificate, doar în pachetul PRO

Comunitate / grup aferent cursului studiat:
Acces la ultimele noutăți informaționale & experți prin participarea la discuții în cadrul grupului

Beneficii adiționale:
Deveniți foarte motivat și gata să ieșiți din multime și să obțineți un job într-o corporație internatională

Certificat (Diplomă):
Proiectant Mecanic CATIA V5

Opiniile absolvenţilor noștri

Testimonial de la D-nul Ovidiu Zamfir, Iaşi, Februarie 2020

Fiind proprietarul companiei “Concept Construction“, având ca specific concepția și realizarea de pereți cortină, luminatoare, placări exterioare, cu peste 20 ani de experiență în lucrul cu AutoCAD, interesat constant în perfectionarea și extinderea activităților mele de proiectare, am hotărât să urmez cursul online “Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5“ oferit de Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România.

Fără experiență anterioară în proiectarea cu CATIA V5, am ales exact ceea ce-mi era de ajutor: un curs bine structurat atât în partea scrisă, în cea video cât și în ședințele de 2 ore săptămânale de Q & A (Întrebări și Răspunsuri) prin intermediul TeamViewer. Participarea la toate ședințele de Q & A pe durata celor 6 luni de curs mi-a permis un progres foarte rapid și o diminuare rapidă a greșelilor efectuate în exercițiile din curs, evoluând de la 88 de procente obținute la exercițiile de la Sketcher la 100 de procente la exercițiile de la Part Design, Assembly Design și Drafting (Single Parts și Assembly Drawings).

Din informațiile mele, facultățile și chiar și unele companii specializate, nu au încă personal și timp suficient alocat studiului și aprofundării în utilizarea programelor 3D. Recomand cu încredere înscrierea, studiul și absolvirea cursului online “Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5“. Veți găsi o echipă foarte bine pregatită și dedicată să vă ofere cunoștințele lor pentru a vă completa și dezvolta competențele în proiectarea mecanică folosind programul CATIA V5.

D-nul Ovidiu Zamfir, proprietarul companiei “Concept Construction“ din Iaşi

Profilul D-nului Ovidiu Zamfir pe

Profilul D-nului Ovidiu Zamfir pe

Opiniile cursanţilor noștri

Testimonial de la D-nul Gabriel Bogdan Astefanei, angajat la BMW Group în München, Germania, dânsul dorește să avanseze la BMW Group în funcția de Proiectant Mecanic CATIA V5 (CATIA V5 Konstrukteur), Februarie 2020

Stimată Firmă GURUCAD,

încă de la început țin să precizez: cursul dumneavoastră este perfect gândit și structurat, astfel încât și cei fără nici o idee de CATIA pot învăța!

Făcând o asemănare, cursul este gândit, ca și clasele 1 – 4, unde efectiv, începi cu abecedarul și ajungi, prin învățare, să scrii, citești, calculezi dar și să dobândești cunoștințe generale!

O altă chestie benefică este că iți dă prilejul de a-ți îmbunătăți limba engleză!

Motivele înscrierii în cursul dumneavoastră online: “Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5“, au fost că am avut posibilitatea de a mă alătura unei echipe ce lucrează cu nume mari din domeniul construcției de mașini, flexibilitatea cursului (și aici vorbesc doar din punct de vedere al timpului) și seriozitatea și promptitudinea răspunsului la solicitările mele!

Zona din care provin este Romania dar, de 10 ani locuiesc in Germania! Deci putem spune Germania!

Mulțumiri pentru suport tehnic,

Cu respect,
Gabriel Bogdan Astefanei
Mainaustr. 2, 81243 München
[email protected]
0049 173 775 1730
BMW Group

Urmând cursul online, CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică, veți obține următoarele beneficii:

Deveniți specialist, nu doar un utilizator de CATIA V5:

Acest curs, CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică, vă ghidează în procesul dvs. de dezvoltare a capabilităților necesare transformării într-un specialist în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare pentru fabricarea lor în cadrul aplicației CATIA V5, utilizând metode și procese dovedite practic, de la începutul procesului de proiectare prin realizarea primelor concepte până la finalizarea produsului și lansarea lui în producție. Aceste metode și procese de proiectare sunt elaborate de către experții din cadrul GURUCAD cu experiență de peste 16 ani în industriile Aerospațială, Auto, Robotică, Automation și nu numai;

Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru Proiectarea Mecanică la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectare mecanică;

Veți învăța procese, nu doar funcții / comenzi. Acest curs vă va permite să învățați corect aplicația Catia V5 și nu doar să cunoașteți câteva funcții ale programului.

Cursul este structurat metodic:

Cursul este structurat pe zile, așa că aveți posibilitatea să învățați zilnic, metodic, gradual și astfel să puteți observa progresul în dezvoltarea abilităților de Proiectare Mecanică în aplicația CATIA V5.

Învățați proiectare mecanică pe ultima versiune a aplicației CATIA V5R29:

Mulți dintre inginerii de proiectare mecanică lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5, deoarece majoritatea producătorilor, O.E.M-urile, lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5: Airbus lucrează cu CATIA V5R27 (2 versiuni înapoi), Daimler lucrează cu CATIA V5R19 (10 versiuni înapoi). Alte cursuri de pe piață se bazează pe versiunile CATIA care sunt folosite pentru studenți sau versiuni mai vechi ale Catia V5, V4 sau chiar mai vechi decât acestea. Așadar, dvs. veți avea acces la ultimele instrumente și funcții ale aplicației CATIA V5R29.

Învățați să lucrați cu metode avansate bazate pe procesul descris în acest curs:

Descoperiți metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de proiectare (metode care prin 3-4 click-uri înlocuiesc jumătate de oră sau chiar o oră de lucru).

Aplicabilitate imediată:

După finalizarea cursului aveți șansa să vă angajați ca inginer în proiectare mecanică într-o companie renumită la nivel internațional.

Învățați să proiectați un produs de-a lungul întregului proces, de la primul concept până la lansarea produsului în producție.

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.

Programa de curs:


0.1. Intro To The Course

0.2. How To Use Our Online Training Platform

1.1. Presentation of CATIA V5 Infrastructure Workbench

1.2. Starting a CATIA V5 Session on Windows Operating System

1.3. Closing a CATIA V5 Session on Windows Operating System

1.4. Accessing Official CATIA V5 Help Documentation

1.5. CATIA V5 User Interface

1.6. Infrastructure Menu Bar

1.7. Common Toolbars

1.8. Customizing Toolbars

1.9. Customizing Workbenches

1.10. Customizing Standards

1.11. Customizing Settings

1.12. Common used Keyboard Short-cuts

1.13. Creating, Opening and Saving Documents

1.14. Viewing the Specifications Tree and Geometry Area

1.15. Selecting Objects

1.16. Viewing Objects

1.17. Manipulating Objects

1.18. Moving Objects Using the Mouse

1.19. Moving Objects Using the 3D Compass

CATIA V5 Infrastructure Exercises

Exercise 1. Starting a CATIA V5 Session on Windows Operating System

Exercise 2. Closing a CATIA V5 Session on Windows Operating System

Exercise 3. Accessing Official CATIA V5 Help Documentation

Exercise 4. Restore position of Toolbars

Exercise 5. Add a command to a toolbar

Exercise 6. Remove a command from a toolbar

Exercise 7. Add a command to a toolbar second method

Exercise 8. Remove a command from a toolbar second method

Exercise 9. Move a command inside a toolbar

Exercise 10. Create a new toolbar

Exercise 11. Customizing Workbenches

Exercise 12. Create a New document inside CATIA V5

Exercise 13. Create a new document using New from command

Exercise 14. Open documents inside Catia V5

Exercise 15. Close a document inside Catia V5

Exercise 16. Save a document inside Catia V5

Exercise 17. Arrange windows inside Catia V5

Exercise 18. Tree Expansion commands inside Catia V5

Exercise 19. Center graph and Reframe On commands inside Catia V5

Exercise 20. Select command inside Catia V5

Exercise 21. Search command inside Catia V5

Exercise 22. Select objects by using Selection Sets

Exercise 23. Select objects by using User Selection Filter Toolbar

Exercise 24. Moving Objects

Exercise 25. Using Hide/Show command

CATIA V5 Sketcher Exercises

Exercise 1: Simple Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_01

Exercise 2: Simple Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_02

Exercise 3: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_03

Exercise 4: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_04

Exercise 5: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_05

Exercise 6: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_06

Exercise 7: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_07

Exercise 8: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_08

Exercise 9: Complex Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_09

Exercise 10: Complex Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_10

Exercise 11: Complex Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_EX_11

CATIA V5 Sketcher Assessment Exercises

Assessment Exercise 1: Simple Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_AS_EX_01

Assessment Exercise 2: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_AS_EX_02

Assessment Exercise 3: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_AS_EX_03

Assessment Exercise 4: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_AS_EX_04

Assessment Exercise 5: Medium Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_AS_EX_05

Assessment Exercise 6: Complex Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_AS_EX_06

Assessment Exercise 7: Complex Sketch CV5_MD_OL_01_SKE_AS_EX_07

CATIA V5 Part Design Exercises

Exercise 1: Base Plate CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_01

Exercise 2: Block Middle CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_02

Exercise 3: Block Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_03

Exercise 4: Support Block Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_04

Exercise 5: Support Block Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_05

Exercise 6: Block Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_06

Exercise 7: Pressure L-Bracket CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_07

Exercise 8: Adjustment Screw Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_08

Exercise 9: Main Axis CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_09

Exercise 10: Adjustment Screw Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_10

Exercise 11: Handle CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_11

Exercise 12: Spring Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_12

Exercise 13: Bushing CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_13

Exercise 14: Spring Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_14

Exercise 15: Fixation Screw CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_15

Exercise 16: Nut CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_16

CATIA V5 Assembly Design Exercises

Exercise 1. Block Middle Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_02

Exercise 2. Block Back Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_03

Exercise 3. Support Block Back Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_04

Exercise 4. Support Block Front Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_05

Exercise 5. Block Front Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_06

Exercise 6. Main Axis Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_07

Exercise 7. Drilling Operation Jig Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_01

CATIA V5 Single Part Drawings Exercises

Exercise 1: Base Plate CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_01 Single Part Drawing

Exercise 2: Block Middle CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_02 Single Part Drawing

Exercise 3: Block Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_03 Single Part Drawing

Exercise 4: Support Block Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_04 Single Part Drawing

Exercise 5: Support Block Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_05 Single Part Drawing

Exercise 6: Block Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_06 Single Part Drawing

Exercise 7: Pressure L-Bracket CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_07 Single Part Drawing

Exercise 8: Adjustment Screw Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_08 Single Part Drawing

Exercise 9: Main Axis CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_09 Single Part Drawing

Exercise 10: Adjustment Screw Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_10 Single Part Drawing

Exercise 11: Handle CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_11 Single Part Drawing

Exercise 12: Spring Front CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_12 Single Part Drawing

Exercise 13: Bushing CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_13 Single Part Drawing

Exercise 14: Spring Back CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_14 Single Part Drawing

Exercise 15: Fixation Screw CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_15 Single Part Drawing

Exercise 16: Nut CV5_MD_OL_01_ME_1_PRT_16 Single Part Drawing

CATIA V5 Assembly Drawings Exercises

Exercise 17. Block Middle Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_02 Assembly Drawing

Exercise 18. Block Back Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_03 Assembly Drawing

Exercise 19. Support Block Back Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_04 Assembly Drawing

Exercise 20. Support Block Front Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_05 Assembly Drawing

Exercise 21. Block Front Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_06 Assembly Drawing

Exercise 22. Main Axis Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_07 Assembly Drawing

Exercise 23. Drilling Operation Jig Assy CV5_MD_OL_01_ME_1_ASY_01 Assembly Drawing

Întrebări frecvente


Privind doar din punctul de vedere al cursului nostru online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5, am creat Academia de Cursuri Online in cadrul companiei GURUCAD SRL - România pentru că am avut surpriza nefericită că ne soseau la interviu ingineri (mulți cu peste 3 ani de experiență in lucrul cu CATIA V5 ca ingineri proiectanți, majoritatea chiar absolvenți ai altor cursuri de CATIA V5 fie in cadrul facultății sau in diferite companii), care nu reușeau să termine testul nostru de CATIA V5 în timpul acordat, fără a mai vorbi de faptul că cei mai mulți dintre aceștia știau doar funcțiile din CATIA V5 însă nu știau cum sa folosească aceste funcții într-un proces complet care să le permită crearea unei piese de la prima schiță pană la piesa finală gata de fabricație.

Prin participarea la cursul nostru online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5, Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL – România vă va învăța procesul de proiectare mecanică prin intermediul programului CATIA V5, nu doar funcțiile / comenzile din cadrul acestui program. Acest curs vă va învăța să utilizați programul CATIA V5 pentru proiectarea mecanică la nivelul necesar în a desfășura cu succes un job de inginer în proiectare mecanică într-o companie renumită la nivel internațional.

Scopul pentru care exista Academia de Cursuri Online in cadrul companiei GURUCAD SRL - România, este de a ajuta inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Realizând cu succes de peste 16 ani proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, ne-am dezvoltat standarde foarte înalte în procesul de realizare a proiectelor de inginerie. Participând la cursurile noastre online vă veți dezvolta și dumneavoastră standarde asemănătoare.

Durata cursului este de 4 săptămâni (160 de ore), însă primiți 3 sau 6 luni acces la acest curs, 24 ore pe zi, 7 zile din 7, în funcție de tariful pe care îl alegeți. Tariful Basic 3 include 3 luni de acces la acest curs online, tarifele Basic 6 si PRO includ 6 luni de acces la acest curs online.

Limita de 100 de cursanți pe grupă am impus-o deoarece oferim o atenție deosebită și un suport personalizat fiecărui cursant, asigurând condițiile propice ca fiecare cursant să finalizeze cu succes acest curs.

Pentru toate cursurile de formare online, GURUCAD va emite un certificat unic tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză, care va dovedi parcurgerea cursului online.

Puteți folosi acest certificat ca o dovadă a faptului că ați participat la acest curs online și, de asemenea, pentru a arăta ce competențe au fost dobândite în acest curs online pentru angajatorul sau clientul dvs. actual sau potențial. Astfel, nu mai aveți nici o piedică pentru a aplica la jobul dorit în țara dorită. Deoarece GURUCAD este prezent atât în România (de 9 ani) cât și în Germania (de 12 ani), orice companie, din orice tară, va putea să ne contacteze și să primească confirmarea legată de validitatea certificatului dumneavoastră.

Pentru a finaliza cu succes acest curs online vizionați toate videoclipurile de formare online și lucrați toate materialele de instruire în ordinea corectă.

Vă promitem că vom face tot ce ne stă în putere să vă ajutăm să parcurgeți cu succes cursul și să deveniți specialiști în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea acestora.

Întotdeauna ne focusăm pe îndeplinirea obiectivelor cursanților noștri astfel încât, reușita lor profesională reprezintă țelul primordial al cursurilor noastre online. Prin sesiunile live săptămânale de Q & A – Întrebări și Răspunsuri (doar în pachetul PRO) și prin participarea în grupurile Facebook destinate doar cursanților noștri, asigurăm că fiecare cursant primește atenția necesară ca să își poată dezvolta capabilitățile aferente cursului respectiv.

Durata cursului este de 4 săptămâni (160 de ore), însă primiți 3 sau 6 luni acces la acest curs, 24 ore pe zi, 7 zile din 7, în funcție de tariful pe care îl alegeți. Tariful Basic 3 include 3 luni de acces la acest curs online, tarifele Basic 6 si PRO includ 6 luni de acces la acest curs online.

Puteți accesa cursul nostru online de pe toate dispozitivele pe care le dețineți (PC, laptop, tabletă, telefon mobil).

Totuși, pentru a obține progresul și rezultatele maxime, vă recomandăm să parcurgeți zilnic materialele de curs pentru a reuși să le terminați în patru săptămâni și începând cu a cincea săptămână să începeți să puneți în aplicare conținutul cursului la actualul loc de muncă sau la un nou loc de muncă mai performant. Astfel vă rămâne timp suficient să reveniți la cursul nostru online ori de cate ori aveți nevoie în a vă clarifica problemele întâmpinate la locul de muncă, în proiectele realizate acolo.

Dacă nu vă sunt suficiente aceste 3 sau 6 luni de acces la curs, puteți cere contra-cost o prelungire a acestei perioade cu încă 3 sau 6 luni, contactați-ne pentru detalii pe adresa de email: [email protected].

Acest curs online conține următoarele componente:
- cursul online propriu-zis în limba engleza în format video, pdf si pagini web pe platforma noastră de cursuri online unde învățați teoria cursului însa efectuați si exerciții pe baza celor învățate (peste 480 de pagini de teorie în format video și 89 exerciții, cu peste 1800 de pagini în format pdf și o parte din ele în format video);
- posibilitatea să vă alăturați grupului Facebook aferent acestui curs, unde veți interacționa cu ceilalți participanți la curs în limba romana, dar mai ales cu specialiști din cadrul companiei noastre. Aici puteți pune întrebări si de asemenea răspunde la întrebările celorlalți participanți la curs;
- posibilitatea să participați la discuțiile live săptămânale de Q & A – Întrebări și Răspunsuri în limba română, pe durata celor 6 luni, doar în tariful PRO. Acestea au o durată de 2 ore pe săptămână și reprezintă un suport suplimentar de curs, pentru a vă clarifica întrebările întâmpinate în parcurgerea cursului;
- suport în limba română prin email [email protected] pe durata celor 3 sau 6 luni de acces, pentru a vă clarifica întrebările întâmpinate în parcurgerea cursului.

Platforma noastră de instruire online folosește limba engleză și de asemenea, toate materialele de instruire online sunt în limba engleză.

În cei 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, proiecte de mare amploare lucrate pe 3 continente simultan, nu am întâlnit nici un proiect unde nu s-a folosit integral limba engleză ca limbă oficială de comunicare în proiect.

Scopul acestui curs este succesul profesional în corporații internaționale, dacă dvs. credeți că veți putea să lucrați în astfel de companii având doar cunoștințe de limba romană va trebui să căutați un alt curs care să meargă pe această ipoteză.

În timpul participării la acest curs online, vă vom verifica progresul în parcurgerea materialelor de curs și vă vom contacta în fazele de stagnare în a vă ajuta să treceți peste aceste etape și să deveniți din nou motivat în a finaliza cursul.

De obicei răspundem tuturor întrebărilor în maximum 24 de ore (Luni – Vineri de la 9am la 5pm, orele României).

Acest curs NU conține o licență a programului CATIA V5.

Pe această pagină vă puteți înscrie la acest curs:
- prin plata în euro, integrală sau în rate,
- prin plata integrală în lei prin transfer bancar.

Dacă optați pentru plata în euro, integrală sau în rate, vă rugăm să folosiți următorii pași pentru a vă înscrie la acest curs:
- Apăsați butonul Înscrieți-vă la acest curs! (plătiți în euro, integral sau în rate) și veți fi direcționat la formularul de înscriere. Aici vă este prezentat cursul la care urmează să vă înscrieți împreună cu prețul cursului, în ambele variante: plată integrală sau în rate,
- Alegeți tipul plății, integrală sau în rate, introduceți numele și prenumele dvs., adresa dvs. de email, adresa fizică a dumneavoastră (această adresă va apărea pe factură), numărul de telefon și selectați modalitatea de plată: PayPal, carte de credit, SOFORT, Bank wire sau Sepa,
- Apăsând butonul Buy now! veți fi direcționat spre pașii necesari să efectuați plata în funcție modalitatea de plată pe care ați ales-o. Odată ce plata se va efectua cu succes, veți primi pe email informații suplimentare. Factura, cu mențiunea deja achitată, vă va fi trimisă de reseller-ul nostru: namotto.lab / Tolga Oenal, Uhlandstrasse 154, 10719 Berlin, Germania, VAT ID DE815322271, deoarece folosim platforma dânșilor de plată (platforma elopage).

Dacă optați pentru plata în lei prin transfer bancar, vă rugăm să folosiți următorii pași pentru a vă înscrie la acest curs:
- Apăsați butonul Înscrieți-vă la acest curs! (plătiți integral în Lei prin transfer bancar) și veți fi direcționat la o nouă pagină cu instrucțiuni despre contul nostru bancar în care va trebui să efectuați transferul bancar. Tot pe această nouă pagină sunt si pașii pe care trebuie să îi urmați ca să ne informați că ați efectuat plata pentru acest curs prin transfer bancar în contul nostru. Odată ce plata ajunge în contul nostru, veți primi pe email informații suplimentare. Factura, cu mențiunea deja achitată, vă va fi trimisă de firma noastră GURUCAD SRL, Bulevardul Pipera Nr. 1-IA, Corp A, Etajul 8, 077190 Voluntari, Ilfov, România.

Vă așteptam cu drag la curs și ne va face mare plăcere să lucrăm cu dumneavoastră și să vă ajutăm să vă specializați în proiectarea mecanică folosind programul CATIA V5!

Urmând cursul online, CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică, veți obține următoarele avantaje:

Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru Proiectarea Mecanică la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectare mecanică;

Învățați să lucrați în modulele avansate ale aplicației CATIA V5 bazat pe procesul descris în acest curs;

Descoperiți metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de proiectare (metode care prin 3-4 click-uri înlocuiesc jumătate de oră sau chiar o oră de lucru);

Învățați să proiectați un produs de-a lungul intregului proces, de la primul concept până la lansarea produsului în producție;

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.

Basic 3

Ideal pentru cei care au mult timp zilnic la dispoziție să învețe intensiv proiectarea mecanică (studenți, masteranzi, doctoranzi, șomeri, angajați part-time)


Plată integrală:
300 € sau 1.500 Lei


Plată în rate:
3 rate a câte 110 €/lună


destinat DOAR persoanelor fizice;

include 3 luni de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 3 luni de acces;

include cele 89 de exerciții (25 exerciții Infrastructure, 18 exerciții Sketcher, 16 exerciții Part Design, 7 exerciții Assembly Design, 23 exerciții Drafting), acestea vor fi efectuate și verificate individual de către dumneavoastră;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs !

Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți în euro, integral sau în rate)


Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți integral în Lei prin transfer bancar)

Basic 6

Ideal pentru cei care au timp limitat zilnic la dispoziție să învețe proiectarea mecanică
(angajați full-time, PFA, proprietari de firme …)
(pachetul preferat)


Plată integrală:
550 € sau 2.750 Lei


Plată în rate:
6 rate a câte 95 €/lună


destinat DOAR persoanelor fizice;

include 6 luni de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 6 luni de acces;

include cele 89 de exerciții (25 exerciții Infrastructure, 18 exerciții Sketcher, 16 exerciții Part Design, 7 exerciții Assembly Design, 23 exerciții Drafting), acestea vor fi efectuate și verificate individual de către dumneavoastră;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs !

Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți în euro, integral sau în rate)


Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți integral în Lei prin transfer bancar)

PRO

Ideal pentru cei care doresc să învețe proiectarea mecanică la un nivel avansat și să obțină cunoștințe suplimentare prin interacțiuni live cu instructorii noștri pe durata celor 2 ore de sesiuni Q & A live săptămânale (ingineri și tehnicieni care doresc rezultate RAPID)


Plată integrală:
1.550 € sau 7.750 Lei


Plată în rate:
6 rate a câte 265 €/lună


destinat DOAR persoanelor fizice;

include 6 luni de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 6 luni de acces;

include cele 89 de exerciții (25 exerciții Infrastructure, 18 exerciții Sketcher, 16 exerciții Part Design, 7 exerciții Assembly Design, 23 exerciții Drafting), acestea vor fi efectuate și verificate individual de către dumneavoastră;

suport în limba română prin 2 ore saptămânale de Q & A (Întrebări și Răspunsuri), în care întrebările dvs. vor fi clarificate, pe durata celor 6 luni de acces;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs !

Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți în euro, integral sau în rate)


Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți integral în Lei prin transfer bancar)

Testați și convingeți-vă de rezultate!


Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor achitați!

Aveți la dispoziție 14 zile, de la începerea cursului, să testați acest curs online pe platforma noastră de curs. Dacă simțiți că, din orice motiv, acest curs online nu vi se potrivește, vă vom returna banii achitați. Această garanție nu are litere mici sau condiții ascunse.

Instructorul dumneavoastră:


SC GURUCAD SRL
SC GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online, din cadrul companiei GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Peste 260 de proiecte realizate în cadrul companiilor GURUCAD GERMANY GmbH (înființată la data de 02. Aprilie 2008 în Hamburg, Germania) și GURUCAD SRL (înființată la data de 11. Octombrie 2011 în București, România) pentru industriile: Aerospațială, Auto, Robotică, precum și Automation, pentru corporațiile de vârf care domină aceste industrii, câteva exemple fiind: Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi.


X