Tpi9tordcnq1cedecvqa

CATIA V5 Proiectare Piese Compozite Curs Online

Acest curs online de CATIA V5 îi ajută pe studenți, ingineri și tehnicieni să devină specialiști în proiectarea pieselor din materiale compozite.

   Înscrieți-vă la acest curs!         NOU!  Plătiți în rate!     

Selectați limba dvs.: Romanian Language Spanish Language German Language English Language

Cum deveniți specialist în proiectarea pieselor din materiale compozite
folosind programul CATIA V5
în DOAR 6 săptămâni (240 de ore) de curs online

Acest curs online CATIA V5 Proiectare Piese Compozite are la bază modulele Composites Design și Composites Grid Design din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D a pieselor din materiale compozite, cât și cea de creare a documentației 2D pentru fabricația pieselor din materiale compozite, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor din materiale compozite și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor din materiale compozite printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 10 ani de lucru în proiecte pe materiale compozite pentru Airbus, Boeing, Comac și Lufthansa așadar practicieni și nu teoreticieni.

La sfârșitul acestui curs nu veți stăpâni doar modulele din CATIA V5: Composites Design și Composites Grid Design, folosite în proiectarea pieselor din materiale compozite pentru diferite industrii: Aerospace, Shipbuilding, Rail Industry, High-Speed Trains, Automotive, Racing Cars și Formula 1... însă veți și ști când să utilizați una dintre cele mai utilizate 4 metode de proiectare a pieselor din materiale compozite: Grid Design, Zones & Transition Zones Design, Solid Slicing Design și Ply by Ply. Aceste 4 metode, cuprinse în acest curs online, sunt folosite în proiectarea pieselor din materiale compozite în proporție de 99,99%.

Nivel:
Specialist în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5

Durata cursului:
6 săptămâni (240 de ore), însă primiți 6 luni acces la acest curs 24/7

Scopul:
Succes profesional în corporații internaționale

Rezultatul cursului:
Dezvoltă capabilități cheie în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5

Formatul cursului:
Online în limba engleză (limba corporațiilor internaționale), accesibil de pe orice device

Numarul de cursanți:

Live Q & A Sessions (Întrebări și Răspunsuri):
2 ore saptămânale de Q & A în limba română, în care intrebările dvs. vor fi clarificate

Comunitate / grup aferent cursului studiat:
Acces la ultimele noutăți informaționale & experți prin participarea la discuții în cadrul grupului

Beneficii adiționale:
Deveniți foarte motivat și gata să ieșiți din multime și să obțineți un job într-o corporație internatională

Diplomă:
Proiectant piese din materiale compozite folosind programul CATIA V5

Urmând cursul online, CATIA V5 Proiectare Piese Compozite, veți obține următoarele beneficii:

Deveniți specialist, nu doar un utilizator de CATIA V5:

Acest curs, CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite, vă ghidează în procesul dvs. de dezvoltare a capabilităților necesare transformării într-un specialist în proiectarea pieselor din materiale compozite și crearea documentației 2D pentru fabricația lor în cadrul aplicației CATIA V5, utilizând metode și procese dovedite practic, de la începutul procesului de proiectare prin realizarea primelor concepte până la finalizarea produsului din materiale compozite și lansarea lui în producție. Aceste metode și procese de proiectare sunt elaborate de către experții din cadrul GURUCAD cu experiență de peste 10 ani în industriile Aerospațială, Auto, Robotică, Automation și nu numai;

Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5;

Veți învăța procese, nu doar funcții / comenzi. Acest curs vă va permite să învățați corect aplicația Catia V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite și nu doar să cunoașteți câteva funcții ale programului.

Cursul este structurat metodic:

Cursul este structurat pe zile, așa că aveți posibilitatea să învățați zilnic, metodic, gradual și astfel să puteți observa progresul în dezvoltarea abilităților de proiectare a pieselor din materiale compozite în aplicația CATIA V5.

Învățați proiectarea pieselor din materiale compozite pe versiunea aplicației CATIA V5R29:

Mulți dintre inginerii de proiectare mecanică lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5, deoarece majoritatea producătorilor, O.E.M-urile, lucrează cu versiuni mai vechi ale aplicației CATIA V5 (Airbus lucrează cu CATIA V5R21), BMW / Porsche lucrează cu CATIA V5R26 (2 versiuni înapoi). Alte cursuri de pe piață se bazează pe versiunile CATIA care sunt folosite pentru studenți sau versiuni mai vechi ale Catia V5, V4 sau chiar mai vechi decât acestea. Așadar, dvs. veți avea acces la ultimele instrumente și funcții ale aplicației CATIA V5R29.

Învățați să lucrați cu metode avansate bazate pe procesul descris în acest curs:

Descoperiți metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de proiectare a pieselor din materiale compozite (metode care prin 3-4 click-uri înlocuiesc jumătate de oră sau chiar o oră de lucru).

Aplicabilitate imediată:

După finalizarea cursului aveți șansa să vă angajați ca inginer în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 într-o companie renumită la nivel internațional.

Învățați să proiectați un produs din materiale compozite de-a lungul întregului proces, de la primul concept până la lansarea produsului în producție.

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.

Programa de curs:


  0. Introduction
Available in days
days after you enroll
  1. Composite Part Engineering (CPE)
Available in days
days after you enroll

Întrebări frecvente


Privind doar din punctul de vedere al cursului nostru online: CATIA V5 Proiectare Piese Compozite, am creat Academia de Cursuri Online in cadrul companiei GURUCAD SRL - România pentru că nu am reușit să găsim ingineri care să cunoască metodele de proiectare a pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5 într-un proces complet care să le permită crearea unei piese din materiale compozite de la prima schiță pană la piesa finală gata de fabricație.

Prin participarea la cursul nostru online: CATIA V5 Proiectare Piese Compozite Curs Online, Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL – România vă va învăța procesul de proiectare a pieselor din materiale compozite prin intermediul programului CATIA V5, nu doar funcțiile / comenzile din cadrul acestui program. Acest curs vă va învăța să utilizați programul CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite la nivelul necesar în a desfășura cu succes un job de inginer în proiectarea pieselor din materiale compozite într-o companie renumită la nivel internațional.

Scopul pentru care exista Academia de Cursuri Online in cadrul companiei GURUCAD SRL - România, este de a ajuta inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Realizând cu succes de peste 16 ani proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, ne-am dezvoltat standarde foarte înalte în procesul de realizare a proiectelor de inginerie. Participând la cursurile noastre online vă veți dezvolta și dumneavoastră standarde asemănătoare.

Limita de 25 de cursanți pe grupă am impus-o deoarece oferim o atenție deosebită și un suport personalizat fiecărui cursant, asigurând condițiile propice ca fiecare cursant să finalizeze cu succes acest curs.

Pentru toate cursurile de formare online, GURUCAD va emite un certificat unic tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză, care va dovedi parcurgerea cursului online, prezentând abilitățile și competențele acumulate împreună cu punctajul de evaluare pentru fiecare pas de formare online.

Puteți folosi acest certificat ca o dovadă a faptului că ați participat la acest curs online și, de asemenea, pentru a arăta ce competențe au fost dobândite în acest curs online pentru angajatorul sau clientul dvs. actual sau potențial. Astfel, nu mai aveți nici o piedică pentru a aplica la jobul dorit în țara dorită. Deoarece GURUCAD este prezent atât în România (de 8 ani) cât și în Germania (de 11 ani), orice companie, din orice tară, va putea să ne contacteze și să primească confirmarea legată de validitatea certificatului dvs.

Pentru a finaliza cu succes acest curs online vizionați toate videoclipurile de formare online și lucrați toate materialele de instruire (exerciții și / sau chestionare) în ordinea corectă. De asemenea, timpul de finalizare este foarte important și va face parte din calculul punctajului de evaluare.

Vă promitem că vom face tot ce ne stă in putere să vă ajutăm să parcurgeți cu succes cursul si să deveniți specialiști în proiectarea pieselor din materiale compozite și crearea documentației 2D pentru fabricația lor în cadrul aplicației CATIA V5.

Întotdeauna ne focusăm pe îndeplinirea obiectivelor cursanților noștri astfel încât, reușita lor profesională reprezintă țelul primordial al cursurilor noastre online. Prin sesiunile live de Q & A săptămânale și prin participarea în grupurile destinate doar cursanților noștri, asigurăm că fiecare cursant primește atenția necesară ca să își poată dezvolta capabilitățile aferente cursului respectiv.

Totuși, pentru a obține progresul și rezultatele maxime, vă recomandăm să parcurgeți zilnic materialele de curs pentru a reuși să le terminați în șase săptămâni și începând cu a șaptea săptămână să începeți să puneți în aplicare conținutul cursului la actualul loc de muncă sau la un nou loc de muncă mai performant. Astfel vă rămâne timp suficient să reveniți la cursul nostru online ori de cate ori aveți nevoie în a vă clarifica problemele întâmpinate la locul de munca în proiectele realizate acolo.

Dacă nu vă sunt suficiente aceste 6 luni de acces la curs, puteți cere contra-cost o prelungire a acestei perioade de 6 luni cu numărul de luni dorit, contactați-ne pentru detalii pe adresa de email: [email protected].

Acest curs online conține următoarele elemente:
- cursul online propriu-zis în limba engleza in format video, pdf si pagini web pe platforma noastră de cursuri online unde învățați teoria cursului însa efectuați si exerciții pe baza celor învățate si parcurgeți teste grilă care vă vor măsura cunoștințele dobândite;
- posibilitatea să vă alăturați grupului Facebook aferent acestui curs, unde veți interacționa cu ceilalți participanți la curs in limba romana, dar mai ales cu specialiști din cadrul companiei noastre. Aici puteți pune întrebări si de asemenea răspunde la întrebările celorlalți participanți la curs;
- posibilitatea să participați la discuțiile live de Q & A săptămânale in limba romana prin intermediul Facebook. Acestea au o durata de 2 ore si reprezintă un suport suplimentar de curs, pentru a vă clarifica întrebările întâmpinate în parcurgerea cursului;
- suport în limba romana prin email [email protected] pe durata celor 6 luni, pentru a vă clarifica întrebările întâmpinate în parcurgerea cursului.

Platforma noastră de instruire online folosește limba engleză și, de asemenea, toate materialele de instruire online sunt în limba engleză.

În cei 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, proiecte de mare amploare lucrate pe 3 continente simultan, nu am întâlnit nici un proiect unde nu s-a folosit integral limba engleză ca limbă oficială de comunicare în proiect.

Scopul acestui curs este succesul profesional în corporații internaționale, dacă dvs. credeți că veți putea să lucrați în astfel de companii având doar cunoștințe de limba romană va trebui să căutați un alt curs care să meargă pe această ipoteză.

În timpul participării la acest curs online, vă vom evalua și înregistra progresul și vă vom contacta în fazele de stagnare sau regres în a vă ajuta să treceți peste aceste etape și să deveniți din nou motivat în a finaliza cursul.

De obicei răspundem tuturor întrebărilor în maximum 24 de ore (Luni – Vineri de la 9am la 5pm, orele României).

Acest curs NU conține o licență a programului CATIA V5. Aveți nevoie de cel puțin CATIA V5 Versiunea R21 pentru a putea utiliza fișierele CATIA V5 atașate în interiorul cursului.

Apăsați butonul Înscrieți-vă la acest curs! și veți fi direcționat la formularul de înscriere. Aici vă este prezentat cursul la care urmează să vă înscrieți împreună cu prețul cursului.

Va trebui să verificați aceste informații ca să vă asigurați că sunt corecte. Dacă acesta este cursul la care doriți să vă înscrieți, introduceți adresa dvs. de email, numele și prenumele dvs. și informațiile legate de cartea de credit a dvs.

Apăsând butonul Enroll in Course se va face plata. Odată ce plata ajunge în contul nostru, veți primi pe email informații suplimentare și factura cu mențiunea deja achitată.

Urmând cursul online, CATIA V5 Proiectare Piese Compozite Curs Online, veți obține următoarele avantaje:

Învățați să gândiți ca un veritabil inginer proiectant, adică veți începe să căutați soluții de simplificare și nu vă veți mai bloca pe identificarea problemelor;

Învățați să utilizați aplicația CATIA V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite la nivelul necesar în a desfășura cu success un job de inginer în proiectarea pieselor din materiale compozite folosind programul CATIA V5;

Învățați să lucrați în modulele avansate ale aplicației CATIA V5 bazat pe procesul descris în acest curs;

Descoperiți metode de lucru în aplicația CATIA V5 care scurtează timpul de proiectare a pieselor din materiale compozite (metode care prin 3-4 click-uri înlocuiesc jumătate de oră sau chiar o oră de lucru);

Învățați să proiectați un produs din materiale compozite de-a lungul intregului proces, de la primul concept până la lansarea produsului în producție;

Deveniți mai eficient, putând obține astfel, cu ușurință, performanțe profesionale ridicate în jobul dorit și la o salarizare pe măsură.

PRO

Ideal pentru cei care doresc să învețe proiectarea pieselor din materiale compozite la un nivel avansat și să obțină cunoștințe suplimentare prin interacțiuni live cu instructorii noștri pe durata celor 2 ore de sesiuni Q & A live săptămânale (ingineri și tehnicieni care doresc rezultate RAPID)


Plată integrală:
2.199 €


Plată în rate:
6 rate a câte 399 €/lună


destinat DOAR persoanelor fizice;

formatul cursului: Online în limba engleză (limba corporațiilor internaționale), accesibil de pe orice device;

include 6 luni de acces la acest curs online;

suport în limba română pe email și prin intermediul grupului Facebook alocat acestui curs pe durata celor 6 luni de acces;

suport în limba română prin 2 ore saptămânale de Q & A (Întrebări și Răspunsuri), în care întrebările dvs. vor fi clarificate, pe durata celor 6 luni de acces;

certificat de participare la acest curs tradus în 5 limbi: română, franceză, spaniolă, germană și engleză.


Primiți acces la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs !

   Înscrieți-vă la acest curs!
(plătiți integral sau în rate în euro prin credit card sau PayPal)

Testați și convingeți-vă de rezultate!


Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor achitați!

Aveți la dispoziție 14 zile, de la începerea cursului, să testați acest curs online pe platforma noastră de curs. Dacă simțiți că, din orice motiv, acest curs online nu vi se potrivește, vă vom returna banii achitați. Această garanție nu are litere mici sau condiții ascunse.

Instructorul dumneavoastră:


SC GURUCAD SRL
SC GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online, din cadrul companiei GURUCAD SRL - România

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.

Peste 260 de proiecte realizate în cadrul companiilor GURUCAD GERMANY GmbH (înființată la data de 02. Aprilie 2008 în Hamburg, Germania) și GURUCAD SRL (înființată la data de 11. Octombrie 2011 în București, România) pentru industriile: Aerospațială, Auto, Robotică, precum și Automation, pentru corporațiile de vârf care domină aceste industrii, câteva exemple fiind: Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi.


X