Suntem blocați într-o singură temă de discuții COVID-19, ce ne înfioară pe zi ce trece. Cum adică să rămânem blocați în casă 2, 4 sau chiar 6 săptămâni? Ce să facem? Să ne urcăm pe pereți de plictiseală?

Noi vom ieși din tiparul comun, cum ne este specific și vă vom oferi soluții ”din partea plină a paharului” indiferent de situația în care vă aflați acum:

1. Ești singur/ă?
E momentul introspecției, fix acum e grozav să-ti poți dedica timpul ție și doar ție, unde ești acum și unde vrei să ajungi. Ești pe drumul propus sau tot environment-ul social te-a scos de pe traiectorie, lăsând task-urile fixe ale zilei care trebuiau să te ducă la țelul propus, să fie secundare sau să nu mai fie executate deloc datorită unor task-uri variabile care au apărut datorită COVID-19 sau unor lucruri triviale de genul: persoana x sau y din anturajul tău care te tot solicită în diferite activități care nu au nimic de-a face cu atingerea țelului tău. Cursurile online au luat foarte mare amploare, printr-un astfel de curs poți evita contactul personal cu ceilalți, totodată te poți specializa în domeniul tău astfel încât revenirea la job să-ți aducă chiar și o promovare, fiind printre singurii care nu au avut creierul ”în vacantă” ci s-au perfecționat mai departe în meseria lor. Dacă ești în domeniul proiectării mecanice asistate pe calculator sau dorești să te specializezi în acest domeniu, știi deja că te putem ajuta:
Curs Proiectare Mecanică Asistată Pe Calculator

2. Ai o familie și copii ți se urcă în cap de plictis și nu mai știi cum să împarți activitățile?
Orice copil, de orice vârstă se poate adapta unui program și așa, poți echilibra foarte bine, timpul lor de joacă, studiu, odihnă, hrană cu timpul tău de studiu. În această perioadă îi poți integra și mai bine în activitățile casei (ordine în cameră, învățat să-si așeze lucrurile și jucăriile, structurarea stilului de învățare / studiu…). Îți poate suna poate prea mult, însă am avut un caz în generațiile de studenți, în care mama lucra să învețe la cursul nostru online de proiectare mecanică asistată pe calculator în CATIA V5, iar băiețelul de 5 ani cerea să execute și el o schiță în CATIA V5. Da, cursul nostru online este foarte bine explicat astfel încât oricine poate învăța proiectarea mecanică asistată pe calculator în CATIA V5 în doar 4 săptămâni (160 de ore) de curs online:
Curs Proiectare Mecanică Asistată Pe Calculator

3. Te îndrepți spre o stare de ”burn-out”?
Boala specifică meseriei noastre de ingineri cu repercusiuni foarte grave asupra sănătății tale, asupra carierei tale profesionale însă și asupra respectului de sine și încrederii în forțele proprii (self-esteem and self-confidence – stâlpii de susținere ai oricărei reușite extraordinare). Odihna, sportul, hrana sănătoasă și învățarea lucrurilor noi sunt ustensilele ce te pot scoate din ”adormire” / ”burn-out”, vă spunem asta tot din experiența studenților noști. Suntem noi înșine mașini auto-motivaționale și ne bucurăm enorm să putem contagia mapamondul cu ”partea plină a paharului”, astfel ajutăm persoanele cu care intrăm în contact, online sau off-line, să treacă cu ușurință peste orice dificultate întâmpinată, căci doar așa putem merge mai departe și avea succesele pe care ni le dorim. Pentru o tratare rapidă a ”burn-out-ului” vă recomandăm să treceți la un program de 8 ore de somn la fiecare 24 de ore, zilnic cel puțin 15 minute de alergare pe loc / stepper, o hrană formată din foarte multe legume, ceva ouă și carne (peste / vită / pui / curcan). Legat de învățarea unor lucrurilor noi pentru a redobândi respectul de sine și încrederea în forțele proprii (self-esteem and self-confidence) vă recomandăm cursul nostru online de proiectare mecanică asistată pe calculator în CATIA V5 care în doar 4 săptămâni (160 de ore) de curs online vă ajută să deveniți specialist în acest domeniu:
Curs Proiectare Mecanică Asistată Pe Calculator

4. Datorită situației actuale, simți că te îndrepți spre o stare de depresie?
CREDINȚA!
Este elementul PRINCIPAL în viață. Credința că va fi bine, că va apărea soarele după norii groși, că ne vom alinia unui comportament unitar și că vom învăța, în primul rând noi, adulții, să fim buni, respectuoși, iubitori unii cu alții și aici fiecare dintre noi știe mai bine cu ce leagă aceste sentimente (Dumnezeu, forța universului sau forța proprie ce o are în ADN-ul de la naștere sau pe care a dobândit-o de-a lungul anilor învățând lucruri noi pe care le-a integrat în ADN-ul de la naștere). Pentru participanții la cursul nostru online de proiectare mecanică asistată pe calculator în CATIA V5 am creat un grup facebook privat (Link Grup Facebook) astfel încât comunicăm foarte ușor cu participanții la acest curs, chiar dacă aceștia au finalizat cursul sau îl încep chiar acum. Respectăm decizia unor participanți la cursul nostru online care nu doresc să participe în acest grup din motive strict personale (nu mai folosesc facebook…). Avem 10 reguli pentru toți participanții în grup. După ce le vei citi de câteva ori, vei rămâne surprins să observi că aceste reguli înlătură orice semn de depresie și te vei simți din nou ca un învingător, limitless and fearless (fără limite și fără frică). 😊 Limitele interne impuse de noi înșine și frica de insuccese – sunt sentimentele principale care duc la o viața simplă fără reușite extraordinare, odată ce ne zdrobim limitele interne și frica de eșec – putem realiza orice ne dorim – singurii parametri sunt: efortul pe care trebuie sa îl depunem într-o perioada de timp ca să obținem ce ne dorim. Am extras aici câteva dintre cele 10 reguli ca să înțelegeți puterea lor:
1. Rămâneți pozitiv și respectuos
Mențineți în grup o atmosferă profesională, în care toți membrii grupului se simt confortabil și susținuți. Dezbaterile sănătoase sunt naturale, ÎNSĂ trebuie să rămână constructive și amabile?

8. Fără negativitate
Fără plângeri de vreun fel, vă rugăm să utilizați [email protected] dacă aveți ceva negativ de menționat. Folosiți acest grup pentru a vă îmbunătăți și nu pentru lucruri negative?

10. Aceasta este o comunitatea de învingători
Orice nereușită ne motivează și mai mult în realizarea performanțelor profesionale dorite!

Dragii noști, vă rugăm insistent să vedeți acest stat în casă ca o evoluție, ca un Team Building în Familie, ca un progres în noi înșine în studiul individual pentru a ne ține creierul viu, creativ și productiv. Toți cei ce credeți în pașii spre soare și sunteți în lumea tehnică a proiectării mecanice asistată pe calculator în CATIA V5, vă invităm la cursul nostru online:
Curs Proiectare Mecanică Asistată Pe Calculator


Sperăm că acest blog post ți-a fost foarte util, ne bucuram de comentariile tale. Pentru a posta un comentariu, alege de mai jos platforma ta de social media preferată și postează comentariul tău.


Dorești să fii anunțat atunci când publicăm noi articole pe blog, atunci abonează-te la newsletter-ul nostru dând clic pe butonul de mai jos.

Abonează-te la Newsletter-ul nostru!


Pentru a reveni la pagina de început a blog-ului nostru, dă clic pe butonul de mai jos.

Vezi toate articolele noastre pe blog!