O Academie de Cursuri Online pentru ingineri, tehnicieni și manageri de proiect

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.Vedeți toate cursurile noastre online
Selectați limba dvs.: Romanian Language Spanish Language German Language English Language

Pe cine putem ajuta?

Sunteți inginer, tehnician sau manager de proiect care se străduiește să-și dezvolte noi capabilități sau să le îmbunătățească pe cele existente în inginerie și management de proiect?

Doriți să faceți acest lucru fără a vă pierde în a vizualiza milioane de clipuri pe Youtube, citi articole în zeci de milioane de bloguri, sute de milioane de postări în social-media sau în forumuri, toate promițând cu voce tare că prin învățarea celor 3 tips-uri in mai puțin de 3 minute, veți deveni specialist în acea capabilitate? Realitatea este că toate acestea acoperă doar 0.00000000000001% din ceea ce trebuie învățat pentru a stăpâni acea capabilitate nouă.

Ați urmat deja un curs în acest sens și totuși nu puteți executa un proiect complet într-un timp scurt pentru că ați învățat doar să folosiți niște comenzi dintr-o aplicație și nu un proces de lucru, gen workflow?

Daca ați răspuns la cele 3 întrebări de mai sus cu "DA", atunci, cu siguranță, vă putem ajuta să scăpați de stres-ul căutării informațiilor necesare dezvoltării noilor capabilități.Cum vă putem ajuta?

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România oferă cursuri online pe segmentul tehnic de activitate al inginerilor, tehnicienilor și managerilor de proiect.

Vă prezentăm, pas cu pas, în cursurile noastre online, metodele de lucru pentru însușirea capabilităților în inginerie și management de proiect, în cel mai scurt timp și cât mai clar posibil, bazându-ne pe experiența noastră de peste 18 ani în proiecte de mare amploare lucrate pe 3 continente simultan.

Pentru fiecare dintre cursurile noastre online aveți acces zilnic, 24 de ore pe zi timp de 6 luni, revenind de câte ori doriți la materialele de curs pentru a parcurge din nou cursul, aplicațiile practice sau testele de capabilități de la sfârșitul fiecărui capitol de curs. Astfel evitați timpi pierduți și costuri inutile pentru a vă deplasa la o sală de curs (dar dacă totuși doriți să parcurgeți cursul în cadrul sălii noastre de curs, atunci puteți opta și pentru această variantă, unde vă permitem accesul la baza tehnică pe care sunt instalate aplicațiile de care aveți nevoie în cursurile noastre online).

În dobândirea noilor capabilități într-un mod bine structurat, vă oferim o experiență plăcută și relaxantă în cadrul platformei noastre de cursuri online.

Prin accesul la platforma noastră de cursuri online puteți învăța în ritmul și în perioadele de timp dorite, utilizând fie un telefon mobil, o tabletă, un laptop sau un calculator personal gen PC.

Odată pe săptămână / lună, timp de 2 ore, vă invităm la discuții live Q&A, ca suport suplimentar de curs, pentru a vă clarifica toate întrebările.

Participând la cursurile noastre online, deveniți membri ai grupului de specialiști in domeniul ingineriei și managementului de proiect, aferent cursului studiat unde veți interacționa cu ceilalți participanți la curs, dar mai ales cu specialiști din cadrul companiei noastre.

În cadrul platformei noastre de cursuri online am integrat chiar și un set de instrumente motivaționale IA (Inteligență Artificială) pentru a vă înlesni parcurgerea cursurilor.


Sistem de Management al Calității Certificat (QMS)

Compania GURUCAD GERMANY GmbH are un sistem de management al calității certificat pentru industria aerospațială conform standardelor de calitate ISO 9001 și EN 9100. Dând clic pe imaginile de mai jos, puteți vedea certificatele sistemului de management al calității ale companiei GURUCAD GERMANY GmbH emise de TÜV SÜD Management Service GmbH:


Mai multe informații despre Academia noastră de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România

Mai multe informații despre Academia noastră de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România găsiți pe pagina următoare, la secțiunea Despre noi.

Dacă sunteți hotărât să vă dezvoltați noi capabilități sau să le îmbunătățiți pe cele existente în inginerie și management de proiect, înscrieți-vă la cursurile noastre online prin accesarea butonului de mai jos.

Vedeți toate cursurile noastre online